Luft ballon tur
En stor oplevelse!

Så har jeg været højt til vejrs, da mit arbejdet inviterede til aften tur i en luft ballon.
Det må siges at være noget af en oplevelse, vi startede ikke så langt fra Osted, ude på en fodbold bane. Efter sikkerheds instrukser, hvor der blev forklaret om starten og landingen, skulle vi alle være med til at sætte ballonen op, nogen rettede ballonen ud, andre var med til at "puste" den op.
Pludselig kom ordren til at gå i luften, og vi hoppede alle sammen op i kurven, og afsted kom vi.

Faktisk gik det ret stærkt med at komme til vejrs, og efter et minut eller to var start pladsen allerede meget lille.
Derefter var det en utrolig fornemmelse af at være højt oppe, men alligevel virkede det ikke ektremt, en enkelt gang kom vi vi tæt ned på en skov, ca. 50-75 meters højde, og vi kunne næsten se alle dyrene lige i øjene Smile

Selve turen varede vel omkring en time, og da vi nåede til omkring Ledreborg slot, begyndte vi at lede efter et sted at lande, det første sted vi prøvede, viste sig hurtigt at være en vin mark, eller noget der lignede, så der måtte vi hurtigt op igen, for ikke at ødelægge for meget ved at lande.
Lige derefter, kom der en brak mark, som vel var 100m lang og 20 m bred, og efter en tur igennem et dødt træ, fik vi ballonen ned, og rører jorden, efter 10m hen af jorden stoppede den.
Da ballonen var stabiliseret, fik 6 mand ordre på at hoppe ud, og trække ballonen op imod vinden, vi sprang hurtigt ud, og fik fat i linen, men da vi begyndte at trække knækkede linen!!! så der måtte lige løbes efter den igen, og have fat en gang til.
Så fik vi trukket den op imod vinden, og ned på jorden.

Efter vores tur kom turen så til Dåben... vi blev alle døbt med maner, champagne og det hele.

Billeder fra turen kan ses her