Nyheder
Så er griffen i hus...

Ja så er griffen kommet til danmark, og jeg har endelig fået den... kun 2 måneder tog det for at få den fremstillet og sendt til danmark.
Nu skal alle mine underligt ting bare monteres på/i den, men da vejret ikke er det bedste så går der nok lidt tid før alle tingene er sat fast...

Vinterdækne skal jo også snart på, så 17" kommer til at blive liggende på lageret indtil foråret kommer...

Jeg vil snart tage et par billeder og ligge dem ind i galleriet.

/Michael

 
Nu med nyt job

No Image

Så har jeg fået et tilbud jeg ikke har kunne sige nej til... Som konsulent i et lille firma i Roskilde, Xtracon, hvor jeg skal starte den 1. dec.

Det går jeg og glæder mig rigtigt meget til, Hos Xtracon vil der komme opgaver på alle former for platforme, og systemer, så jeg kommer igen til at være en tusindben ifht IT, så det bliver rart da der på mit tidligere job ikke var så meget andet end Unix at lave.

 

 
Ny bil købt.
Ja så fik Michael her igen en hjerneblødning... Jeg har sgu bestilt ny bil... En peugeot 206 Griffe. En lækker sag med læderstue og klima anlæg.
 
Nu med eget hus...
Ja så har jeg købt rækkehus, i ejby nede ved købe. 115 kvm hytte, som virkelig trængte til en kærlig hånd... og der er stadig nogen ting som kunne gøre... Meeeen rom blev jo ikke bygget på en dag...

 

 
Mc tur til LeMans

Så blev turen til LeMans overstået. En utrolig lang tur på 1400 km, som vi i vores kådhed tog i et lang stræk... 18 timer tog det at kører derned. Vi startede kl 6 om morgenen fra lellinge, og kl 1 om natten landede vi på campingpladsen nede ved banen...

Nu er der kommet billeder fra vores lille tur til Lemans. De er at finde i billed galleriet under billeder.
MERE FØLGER.
 
Nyt Website
Så er det igang med en test af et nyt CMS system til lyngeled.dk. Valget er faldet på Joomla, som har virket ret nemt at installere og konfigurere. Jeg har dog fundet et par mangler, omkring billed gallerier, hvor jeg har måtte lave en anden løsning.

Men indtil vidre arbejdes der videre på at implementere dette CMS system...

Måske udskiftes det på et senere tidspunkt hvis et bedre findes.


Michael Lyngeled

Webadministratoren

Læs mere…
 
« FørsteForrige12NæsteSidste »

Side 2 ud af 2